[10-1]
Sziasztok!
Minden újonc vegának szeretném ezt a honlapcímet küldeni:
www.vegetarianus.hu
Receptek, boltok, programok, könyvek, és rengeteg fantasztikus dolog! :)
Üdv.: Lily |
szyya anonym! Nekem teccik az 5let, és megalkothatjuk ha másnak is jó! de elöbb nézzük utána h nincs e már ilyen nap. :P nna, ki van benne?
pusz |
Sziasztok!
Lehet, hogy hülyeség, de mit szólnátok, ha megalkotnánk a vegák világnapját? Vagy legalább pár honlapon legyen! Nos? Ha érdekel vkit, akkor írjatok!
Anonym |
hellokka én is vega vagyok de nem kellenek oldalak... eccerüen beirod a google-be h vega kaják és kész!!! jah én anyámék elöször nem engették h találkozzak a barátommal mert nem etem hust... de már mexokták... na puszi joooh az oldal.. lil mena voltam
Szia Mena!
Köcci h írtál a honlapunkra! :) |
Sziasztok!
Én is vega vagyok, és kipróbáltam Anita makaróniját és valami ISTENI FINOM LETT!!!!
Különben nem értem, hogy miért kellenek receptek + ilyesmik, mert szinte bármit el lehet készíteni, csak ne legyen benne hús! BÁRMIT! Tésztákat, sütiket, gyümölcsöket, egy csomó mindent ehet az ember! Szeretek vega lenni, boldogabb, vidámabb lettem!
Anonymus
u.i.: jó a honlap!!!! |
Sziasztok, Zoli vagyok!
Anita, megmondtam muternak, hogy főzzön olyat, amit írtál, és tényleg nagggggyon finom! Mától fogva nekem is ez a kedvenc kajám! Nagyon jó! Minden vegetáriánusnak ajánlom! Edina és Lili, jó a honlap!
Sziasztok! |
SZIASZTOK!!!
Szia Nóra!Én is vega vook és a nevem:Anita.Én nekem van egy két receptem.Ha érdekel..(ez az én kedvencem:
PIKÁNS MAKARÓNI:
Hozzávalók: 2 kávéskanál olivaolaj, 1 fej kockára vágott hagyma, 4 apróra vágott zellerszár, 2 evõkanál finomra vágott gyömbérgyökér, 80 dkg hámozott konzervparadicsom, 2 kávéskanál apróra vágott majoranna, 3 evõkanál paradicsompüré, 40 dkg teljesõrlésû lisztbõ készült makaróni, 1 kávéskanál citromlé, só, bors, A díszítéshez: 25 gr. parmezánsajt 1 kávéskanál friss petrezselyem
|
| |
Elkészítés: Ha friss paradicsomot használunk, akkor 1 kg-ot vegyünk, hámozzuk meg és vágjuk darabokra. A mártáshoz felforrósítjuk az olajat és 5 percig pirítjuk benne a hagymát és a zellert, míg megpuhul. Hozzátesszük a gyömbért, és még 2 percig pároljuk, hogy az ízek jól összevegyüljenek. Hozzáadjuk a paradicsomot, a majorannat, és a paradicsompürét. Felforraljuk majd kis lángon 15 percig pároljuk, míg a paradicsom megfõ. Közben a makarónit 2 1/2 liter vízben 10 percig fõzzük kis lángon. Ha a makaróni kész, leszürjük, összekeverjük a mártással, és fûszerezzük. Reszelt parmezánnal, petrezselyemmel díszítve tálaljuk. |
Ezt én nagyon szeretem..próbáld ki finom!!
Anita...LE AZ ÁLLATKÍNZÓKKAL! |
Sziasztok, Nóra vagyok, és vegetáriánus!
Anyuék eleve ellenezték, hogy vega legyek, de mondtam nekik, hogy nem akarok állatokat eni, mert pl ha 4000 év múlva valaki feltalálja azokat a lényeket, amik embereket esznek az pontosan ugyanaz! AZ ÁLLATOK IS ÉLŐLÉNYEK! TÖRŐDNÜNK KELL VELÜK! Jó a honlapotok! Ha valamilyen vega tudna nekem segíteni, azt megköszönném: kéne olyan honlap, ahol vegetáriánusoknak receptek találhatók! Nagyon fontos lenne! Mégeccer köszi! LE AZ ÁLLATKÍNZÓKKAL!
Nóri |
Sziasztok!
Én is a vegákhoz tartozom,bár néha muszáj egy kicsi állati húst is enni...szóval én nem teljesen vagyok vega de azért félig...az Állatvédőkel vagyok!
Köszönöm,hogy adtatok helyet a vegáknak az oldalon!
Egy vegetáriánus....Andi |
Kedves Vegetáriánusok!
Ez a vendégkönyv szerű valami, biztos kedvetekre lesz! Itt egymásnak tippeket, tanácsokat adhattok a többi vegának hiszen mind mind azért ,,szoktatok le" a húsról, hogy megmentsétek az állatokat! Ez bölcs, okos, és jó dolog! Még akkoris ha mások hülyének néznek! Ti vagytok az állatok őrzői, védői! Állatok nélkül nincs öröm, boldogság, és nincs Élet! Osszátok meg egymással ötleteiteket, gondolataitokat, tippeiteket, tanácsaitokat, hogy még kevesebb állat szenvedjen! HAJRÁ!
Edina és Lili (szerkesztők) |
[10-1]
|